Слушалки слушалки чист сребърен кабел + PEP изолиран за Shure srh1440 srh1840 SRH1540 LN004826

Слушалки слушалки чист сребърен кабел + PEP изолиран за Shure srh1440 srh1840 SRH1540 LN004826

На склад
BGN 164.61
Наличност:


Състояние на продукта : чисто нов, без търговията на дребно опаковки.
Съвети : нашата цената е за 120 см на дължина. Моля, пишете Ми, ако искате обичай друга дължина.
Аудиофильская система акустика ранг професионална специалнапрофесионално висок кабел слушалка Detinion стереоизолирани проводници & PEP сребро особена чистота, чисто проектирана от Швейцария.
Основната линия на диаметъра на проводниците : дебелина : 2.25 мм, ширина : 4.85 мм Диаметър на свързване на единния : 0.78 мм, единния диаметър : 0.38 мм, съставени 13 Стренг състава 0.12 мм (с изключение на ядр удря въздуха, въздуха)
В действителност, много от клиентите не са забелязали,че нашата линия на вече съдържа 4 ядра, Навальная линия на пазара обикновено се купува единна цена.но също така трябва да тъкат, е много неприятен. технология доказателства удар не е професионална! Общата стойност или да купите един от нашите четири основни линии е икономически ефективен. Умни потребителите, трябва да знаете как да изберете.
Нашата линия има две основни патентни дизайн :
Технология на окачването на въздуха и корекция на разликата във времето
Моля, обърнете внимание : това наистина е направено от чисто сребро, но наистина се използва в аудиооборудовании на френски сребро!
Много любители ще се съмняват, те са чували за сребърен проводник слушалки, звука е лошо, междинна честота на тънка! Никакъв вкус към музиката! Высокочастотное разрешение добро, но звукът е суха, разширяване на много зле!
Загуба на доверие в Стерлинговом Сребристи проводника, така че ние може да ви каже сега, така наречената чиста сребърна нишка, която сте опитвали, не е професионален за аудио дизайн сребърен тел, там може да бъде дори сребърно покритие тел, така наречената сребърна линия, само ще забавят пътя си на актуализация! Честит сладки не може да ви накара да се насладите на сребро аудиопроводом, който наистина носи за вашата система!
В последно време някои фенове също свързват висока стъпка и съединителната линия на машини, последователно похвали! Безусловна препоръка!
Какво има в опаковката :
Слушалки слушалки чист сребърен кабел + PEP изолиран за Shure srh1440 srh1840 SRH1540
Ние предлагаме в световен мащаб корабоплаването.

Опции за продукта

търговска марка:
EachDIY
Цвят:
Сини
Номер На Модела:
srh1440 srh1840 SRH1540
Размер:
Earphone cable
Тип Елемент:
Кабели За Слушалки
Пакет:
No

Свързани продукти