Боя за лице неонова боя за тяло Face Painting Color maquillage Хелоуин Makeup schmink Sticker Pigment Art Model Marker Flag Design
Новинка - 47 %

Боя за лице неонова боя за тяло Face Painting Color maquillage Хелоуин Makeup schmink Sticker Pigment Art Model Marker Flag Design

На склад
BGN 28.48
BGN 15.00
Наличност:


Сертифициране за безопасност : потвърждава съответствието с американския ASTM D-4236 и Европейския CE EN-71. Безопасен и нетоксичен.
Начин на прилагане : Нанесете боята директно върху лицето и тялото. Начин на почистване : избършете с влажна хартия или изплакнете със сапун или гел за баня. Тип : маслени съставки : парафин, пчелен восък,ланолин,минерални масла,оксиди на желязо,титанов диоксид,слюда и нетоксични пигменти.
Неоновите и UV-един. Той може да бъде флуоресцентным под флуоресцентным светлина или неонови осветена и ултравиолетова светлина. (Моля, обърнете внимание, че той не свети в тъмното.)
1. отрова? Нетоксичен. Всички продукти отговарят на американския стандарт ASTM D-4236 и европейският стандарт CE EN-71. Безопасен и нетоксичен. 2. увреждане на кожата? Няма. В състава на нашите мастила са включени парафин, пчелен восък,ланолин,минерални масла,оксиди на желязо,титанов диоксид,слюда и нетоксични пигменти.
Те не са токсични за кожата. 3. Като го избършете? Използвайте хартиени кърпи, за да избърше 90%, сапунена вода и след това измийте. Или може директно да се използва за грим чиста памучна кърпа или папиросную хартия. 4. боядисани модели може да се съхраняват в продължение на колко време? Като правило, се поддържа от един ден . Ако се потите или те докосвам твърде много, ще бъде по-лесно да се премахне. 5. Като си миете испачканную дрехи? Цялостното почистване може да се очисти. 6. продуктите могат да се съхраняват в продължение на колко време? Защита от светлина в продължение на 3 години .

Опции за продукта

Тип:
Боя За Тяло
Номер На Модела:
боядисване на лицето
Съставка:
екологична боя
търговска марка:
Дийя
НЕТНО ТЕГЛО:
1 комплект
Брой:
1
боя за лице:
maquillaje
къна боди-арт:
Тяло
аквариум:
Временни Татуировки
златна татуировка:
грим за Хелоуин
изкуствено татуировка:
фалшива татуировка
бяла боя за лице:
неонови цветове на корпуса
Мастило За Татуировки:
паста от къна
Хелоуин шминк:
Хелоуин боя за лице
Maquillage Хелоуин:
цвят за рисуване на лице
Грим за Хелоуин:
maquillaje Хелоуин

Свързани продукти