Оригинални японски GOOT KS / KX взаимозаменяеми спойка Керамични жило на затопляне ултра-здрав поялник нагревателен елемент от външния вид на топлина

Оригинални японски GOOT KS / KX взаимозаменяеми спойка Керамични жило на затопляне ултра-здрав поялник нагревателен елемент от външния вид на топлина

На склад
BGN 12.64
Наличност:


Най-продаваните инструменти и материали за запояване, моля, посетете тези линкове :
Руски купувачи, моля посочете пълното име! Пълно име - това е вашето име + името на отца + фамилия.
Произход : Япония
Продукти GOOT са известни и са изработени в Япония. Тя выдвигал технология на производството, качество на продуктите, висок професионализъм, издръжлив, което други евтини продукти не могат да се сравняват.
Моля, обърнете внимание : този продукт е сменяеми керамични нагревателя, подходящ за горещ сериен паяльника GOOT KS/KX/CA/X/HOT. Ние предлагаме 5 модели за избор, те 30 W, 40 W, 60 W, 80 W, 100 W, Моля, изберете модел, който искате.
Всички снимки са реални снимки : забележка за доставка :
Времето за доставка до много страни нормално е 10-45 работни дни (Русия 15-60 работни дни, Бразилия 25-80
работни дни), с изключение на празнични дни. Въпреки това, какъв модел на доставка се спрете, моля, доверете ни се. Ние ще изберем най-добрата модел перевозкы на пратката и пошлем извън детайл в рамките на 2 дни (с изключение на празници), след подтверженной на вашата компенсация. Ще получите колет навреме.
Трябва да сте отговорни за плащането на мита и почистване на митниците, ако има тарифи.
БЕЛЕЖКА :
ВСЯКАКВИ ПОВРЕДИ ПО ВРЕМЕ НА ИНСТАЛАЦИЯТА НЕ Е НАШАТА ОТГОВОРНОСТ И НЕ СЕ ПОКРИВА ОТ ГАРАНЦИЯТА. МОЛЯ, ПРОВЕРЕТЕ СЪВМЕСТИМОСТТА, ПРЕДИ ДА КУПИТЕ.
Обратна връзка : ние ще направим всичко възможно, за да ви оставя бърз положителен резултат на експозицията в знак на признателност за вашата покупка.

Опции за продукта

Номер На Модела:
ЧЕНГЕ-30Х, 40X, 60-ТЕ, 80-ТЕ, 100Х
is_customized:
No
Материал:
медна сплав
Тип:
Друго
Име:
Керамичен нагревател спойка GOOT

Свързани продукти