принтер CISS аксесоари прилага непрекъсната система за подаване на мастило от дългата ръка на подкрепа DIY мастило CISS тъмен резервоар част

принтер CISS аксесоари прилага непрекъсната система за подаване на мастило от дългата ръка на подкрепа DIY мастило CISS тъмен резервоар част

На склад
BGN 7.20
Наличност:


уважаеми клиенти, Благодарим ви за вашите покупки от нашия магазин. Поради високата цена международен превоз, искаме пакет стълб кит обикновен малък плюс за резервации по-малко от $5. или ние избираме коя от тях cheapeast channle. Пощенски пакети, може да не бъдат своевременно проследяване на логистична информация. Надявам се, че знаеш. Ако имате търсенето на рецепта логистика, можете да увеличите допълнително пощенска плащане.
условия на плащане
1, ние признаваем плащане онлайн или Пайпал
2, След като приключите вашето плащане ,моля, оставете валиден адрес и телефонен номер, ние ще се хармонизират адрес, който можете да си оставите за изпращане.
Условия за доставка
1, съвети за транспорт
Всички стоки са с безплатна доставка (
2, от време на доставка
Тъй като различните държави имат различни правила в митниците .така е възможно подробности ще дойдат в продължение на 10-60 дни или повече. Може би, в рамките на обещаното период от време стоки все още са на пътя .купувачът не може да подаде искане за връщане на парите. След доставка на стоки, той не може да контролира в ръката на продавача, но ние се опитваме с всички сили да се грижи за проследяването на работа .
3, проблемът винаги се случва, ние се опитваме да направим най-доброто, за да разреши всеки проблем. Ние ще се радваме да чуем думата на самия клиент, и добре дошли, за да общуват с нас, в общността на Aliexpress онлайн. Но за всеки случай, всеки открит спор/отрицателна обратна връзка, без двупосочна комуникация, това не е добре дошъл и ние със сигурност перетащим Ali Express номер в черен списък.

Опции за продукта

Номер На Модела:
аксесоари за CISS
търговска марка:
цвят вельбо
Тип:
Друго
Цвят:
Червен

Свързани продукти