Части за мотоциклети визуални дръжки на педала на газта Settle & twist газова дръжка на газта Dirt Pit Bikes atv 50cc - 160cc ATV GPX SDG
Новинка - 6 %

Части за мотоциклети визуални дръжки на педала на газта Settle & twist газова дръжка на газта Dirt Pit Bikes atv 50cc - 160cc ATV GPX SDG

На склад
BGN 15.98
BGN 15.00
Наличност:

Дръжки на педала на газта се определят и се движи на газ задуши
Съдържание на пакета :
Пълен комплект е подходящ за 7/8" 50cc, 70cc, 110cc, 125cc всички марки CG японски и китайски мотор байк серия и т.н
1) цвят, представени изображения може да се различават в зависимост от конфигурацията на системата за мониторинг. Ако купувачът иска да изясни цветовата гама на реални продукти, моля, свържете се с нас за повече информация. Може да се случи отклонение цвят.
2) Като с всеки универсален подходящ аксесоар, направете си собствено проучване, за да сте сигурни, че това ще се работи за вашето конкретно приложение. Ако не сте сигурни, моля, попитайте.
3) моля, имайте специалисти за инсталиране на елементи, за да се избегнат проблеми, които много често са предизвикани от неопитни от инсталатора.
Внимание! Моля, mesure вашия волан, преди да купите.
Коментари
Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента! Обратната връзка е много важно ние Ви молим да се свържете с нас веднага, преди да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да задоволително решаване на вашите проблеми.
Невъзможно решаване на въпроси, ако за тях не знаем!
Гаранция
1. 12 месеца ограничена гаранция на производителя за дефектни продукти (с изключение на елементи на повредени и/или неправилно използвани след получаване). Аксесоари се предлагат с гаранция от 3 месеца.
2. дефектните стоки трябва да бъде споделена и върнати в рамките на гаранционния период (и в оригиналната си опаковка, ако това е възможно).

Опции за продукта

Тип Елемент:
Дръжки
Диаметъра На Продукта:
2.2cm
Широчина На Елемента:
10cm
Тегло На Продукта:
0.25kg
Височина На Продукта:
08cm
Дължина На Продукта:
14cm
търговска марка:
X-motocycle Trader
Вид На Материала:
Дъвка
Името На Модела:
125cc

Свързани продукти