КПГ LCD 132x64 13264 LCD дисплей графичен модул ST7567 КПГ с последователен модул backlihgt LG132643-FDW

КПГ LCD 132x64 13264 LCD дисплей графичен модул ST7567 КПГ с последователен модул backlihgt LG132643-FDW

На склад
BGN 10.38
Наличност:

Този продукт е подходящ за промишлено приложение, висока надеждност!
Разработка може да осигури задълбочена информационна и техническа подкрепа ! Моля те. За контакти.
Вашата обратна връзка е много важна за нас . ако имате някакви проблеми, моля. първо, свържете се с нас. Аз вярвам, че ние можем да решим този проблем заедно. Благодарим ви!
За нас
Основана през 2001 г. от екип от опитни инженери R&D в областта на LCD индустрия, Laurel Electronics Ltd. призната за една от най-прогресивните компании в областта на проектирането и производството на LCD модули на малкия и среден размер в континенталната част на Китай.
Ние сме работили с нашата партньорска компания Glory Sound (Asia) Ltd. от Хонг конг за международни клиенти в САЩ, Европа и много други страни.
Като се позовава на нашата строга система за управление на качеството, разработване на иновативни продукти и добре оборудвани производствени мощности, ние можем да предоставим на клиентите си цялостни, ценово-ефективни и качествени услуги с добавена стойност. Laurel предлага широка гама от стандартни и специално разработени модули, от символични графичен, COB, КПГ и TAB, а също и различни системи за осветление. Област на приложение варира от инструменти за управление на технологичните процеси, потребителски, медицински, POS системи, до комуникации.
Признавайки, че световната опазването на околната среда е отговорност в целия свят, Laurel доставя на нашите клиенти с продукти, съответстващи на изискванията на Ro HS.
От самото си основаване фирмата Laurel се придържа към принципите на "сътрудничество", "иновации", "качество" в качеството на нашата бизнес философия.

Опции за продукта

Номер На Модела:
LG132643-FFDWH6V
Съвместим Марка/Модел:
Няма

Свързани продукти