около 15x13x13cm електрически птици гласово управление на двойки папагали играчка за Коледен подарък w6980
Новинка - 49 %

около 15x13x13cm електрически птици гласово управление на двойки папагали играчка за Коледен подарък w6980

На склад
BGN 54.40
BGN 28.00
Наличност:


елемент : електрически играчки пакет : две части от птици и пластмасови елементи, (цветя, трева,дърво, камък ..) размер : 15x13x13cm цвят : случайни цветове ще бъдат изпратени . материал : пластмаса и електрически елементи спецификация :
трябва парпарить 3 броя батерии тип АА себе си.
включете ключа, птицата ще звучи щебечущим глас, главата, крилата, опашката също се движат около 12 секунди играчка беше направено, когато някой се допре до него, или ще издаде страхотен звук , играчка отново ще проработи.
точка на инсталацията :
играчка на птичи крака има два медни електрода , трябва да направите така, че да медяки влизат в контакт с мед в хоботе, тя може да има източник на захранване.Задръжте птичи крака пръст на дъното на багажника при инсталиране, не оставяйте пропуски между багажника и краката на птицата ще се движи.Понякога транспортиране причинява шестеренки, хванати в капана на тялото на птиците, просто трябва да се даде път на опашката няколко пъти и след инсталацията, обратно в тялото на птица може да се прибират.
това е магически и весела играчка е подарък ! забележка : поради международната въздушна доставка на батерии не могат да бъдат разрешени за доставка, купувачът трябва да се подготви батерии себе си . Поддръжка : ако играчката работи слабо или бавно, моля, сменете батерията . ДОБРИ НОВИНИ :
Ако закупите стоки за подарък , можете просто да ни оставят бележка с вашите благословляющими други думи, и ние можем свободно да ви предложим поздравителни картички и да ви помогне да пишете писма на вашия пощенски картички , както си в живота на опаковката , например : " обичам те, моето момиче", "честит Рожден Ден", "весела Коледа" и т.

Опции за продукта

Тип Елемент:
Електронни Домашни Любимци
Пол:
Унисекс
Възрастова Група:
> 3 години
Тема:
Електронен
Предупреждение:
NO
Животни:
Птици
Батерия:
AA
Характеристики:
Мини, Който Взаимодейства, Звучи, Управлявана Батерия
Материал:
Пластмаса
Класификация:
Електронен
Номер На Модела:
Т553
is_customized:
Yes

Свързани продукти