CD с промяна на цвета, на хартиен пакет - фокуси, сценична магия, CD-магията,трик, ментализм
Новинка - 16 %

CD с промяна на цвета, на хартиен пакет - фокуси, сценична магия, CD-магията,трик, ментализм

На склад
BGN 5.92
BGN 5.00
Наличност:


Лазерен диск с променящите се цвят
Магьосникът показва три сребърни лазерни cd и празен пакет с дупка по средата. Зрителите могат да видят директно през чанта, уверявайки ги, че в него нищо не е скрито. Показвайки първия диск от двете страни, магьосникът, който го поставя в празен пакет. Когато cd-диск вытаскивается, се вижда, че той се е променило в червено. Това се повтаря с другите две сребърни дискове, променяйки ги в жълто и синьо за това. Не се нуждае от ленти.
Включва 1 плик 3 цветни хартиен носител компакт диск (червено/жълто/синьо), 3 сребърни хартиен носител компакт-диск и видео-инструкции, изпратени на вашата електронна поща.
ДЕМОНСТРАЦИЯ;
Моля, прочетете по-долу е важно :
Доставка :
При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка. (Повечето обекти са безплатна доставка, вие не трябва да плащат за разходите за доставка, в този вид). Ние ще ви изпратим данни в продължение на 2 дни, веднага след като вашето плащане ще бъде завършена. Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван. Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци при внос в страната си. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка.

Опции за продукта

Материал:
Хартия
Тип:
карта
Възрастова Група:
Възрастни
Формуляр За Участие:
Сценична Магия
Пол:
Унисекс
Характеристики:
Научете Се, Начинаещ Професионалист,Жонгльори, На Улицата,На Сцената
Място на произход на стоките:
Шанхай, Китай (Континентален)

Свързани продукти