YONGNUO YN128 Camera Photo / Studio / Phone/Video 128 LED Light Ring 3200K-5500K Photography Dimmable Ring Лампа за Iphone и т.н.

YONGNUO YN128 Camera Photo / Studio / Phone/Video 128 LED Light Ring 3200K-5500K Photography Dimmable Ring Лампа за Iphone и т.н.

На склад
BGN 78.40
Наличност:


YN128-това е новият портативен led лампа beautify, специално проектирани за видео на живо и селфи. YN128 приема кольцевую дизайн на възникване. За положителен заполняющего светлина е по-мека и по-равномерно, може да се постигне добра снимка капани. YN128 има три начина на таксуване, за да отговарят на различни изисквания в различните сценарии : зарядно за телефон, преносим банка хранене и компютърен USB порт. С помощта на шланговой опорна точка, която може да се регулира, под всякакъв ъгъл, можете да правите снимки или видео на живо в съответствие с конкретните нужди.
Характеристики На Продукта :
* Професионално Привлича Фенове
За видео на живо и селфи светлинен ефект е от решаващо значение! Светлинен ефект източник на светлина Led YN128 мягок и ровн; техните TLCI и CRI за 95. Така че, с YN128, в камерата на кожата естествената белота, контура на лицето стерео, и качеството на видео и качеството на снимката вкусни и са перфектни.
* Ъгъл на попълване на светлината-безплатно
YN128 приема подкрепа на маркуча, която може да се регулира, под всякакъв ъгъл. Започната от светлина всенаправленно, вие винаги можете да намерите подходящ ъгъл.
* Ъглов Външен Вид
Диаметър на ъглов панел за филтриране на синята светлина е 27,5 виж YN128 приема тази ъглова лента за да се вземе приказно шибър.
* Широкоъгълен източник на светлина
YN128 е 128pcs Led SMD. Ъгъл осветление е до 110°. Благодарение на високото CRI, висока яркост и ниска энергопотреблению YN128 осигурява достатъчен и балансиран естествена светлина, а също така осигурява ефект отвор без сянка.
* Порт Micro USB за външен източник на захранване
YN128 може да се зарежда с помощта на зарядното устройство на телефона, преносим банка хранене или USB3 порта на компютъра.

Опции за продукта

Пакет:
ДА
търговска марка:
YONGNUO
Цветна Температура:
Bi-color 3200K-5600K

Свързани продукти