23 см Pet Dog Ivan Toys for Small Large Dogs Tennis Ball Training Toys Dog Products 10b40
Новинка - 43 %

23 см Pet Dog Ivan Toys for Small Large Dogs Tennis Ball Training Toys Dog Products 10b40

На склад
BGN 10.61
BGN 6.00
Наличност:


Това, което сте искали да имате :
Услугата За Актуализиране
1.ние приемаме Alipay, Западното съединение, TT. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.
2. плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.
3.Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.
1.режим за доставка на Русия с помощта на "Ali Express Saver Shipping(Seller's Shipping Method)" или "e Packet", те двамата могат да получат информация за проследяване.
2.Получавате стоката трябва да 15-45 работни дни(Бразилия - 50-60 дни). Ако още не сте придобили вашата пратка , моля свържете се с нас . Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!
3. нашата доставка е по подразбиране - China Post Ordinary Small Packet Plus, единични поръчки над 5 долара ние ще изпратим на препоръчана въздушна поща China Post.
China Post Ordinary Small Packet plus Tracking information is not available.
Информация за проследяване на препоръчана въздушна поща China Post е на разположение.
Време за доставка по време на празниците (Коледа, Китайската Нова година и т.н.) Може да бъде повече от обикновено. Моля, добавете още 5-10 дни, като забавяне.
1.Ако не сте доволни от покупката си, можете да разменяте стоките. Купувачът носи отговорност за всички допълнителни такси за доставка.
2. купувачът трябва да се свърже с нас в рамките на 3 дни от датата на доставка, ако той иска да обменят дефектни или погрешно изпратени стоки.

Опции за продукта

Размер:
23cm
Тип:
Куче
Тип Играчки:
Руи Играчки
търговска марка:
ИДЕПЕТ
Материал:
памук ред

Свързани продукти