Нов оригинален съединител оптично устройство SATA w / кабел за Lenovo IdeaPad серия G585 N585, P/N ЛС-7985P NBX00011J00

Нов оригинален съединител оптично устройство SATA w / кабел за Lenovo IdeaPad серия G585 N585, P/N ЛС-7985P NBX00011J00

На склад
BGN 11.20
Наличност:

Описание име на продукта : конектор оптично устройство SATA кабел номер на частта# : LS-7985 P NBX00011 J00 Статус : Нов гаранция : 60 дни модел се използва в : Серия G585 N585! ( Моля, свържете се с нас преди да поръчате, ако не сте сигурни в съвместимостта !) Пакетът включва : 1бр SATA оптично устройство конектор w/кабел Забележка : моля, проверете нашата снимка aliexpress внимателно, защото можете да получите стоката, точно като нашата картина aliexpress, и клиентът носи отговорност за поръчка на подходящи части на лаптопа.
Международен купувачът Моля, обърнете внимание :
Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Тези отговорности отговорност на купувача.
Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки.
Доставка И Обработка На Товари
1.ние можем да превозва детайли с по целия свят.и ние сме били потънали в много страни например : Itlay,Испания,Франция,Иран и така нататък.
2. транспортът е евтин, ние можем да кораб за да ви поща Сингапур. DHL, EMS, Въздушна поща стълб на кит .
Nont : доставка на поща Сингапур е доста бавно . ако се нуждаете от доставка на бързо, ние също можем да осигурим спешна като Федерална Експрес, ДХЛ, ЕМС, обикновено 3-7дайс до най страната.Ако имате нужда от експресна доставка не е, свържете се с нас.
3.ние обикновено кораба парцел въздушна поща стълб на кит или по пощата на Сингапур. ние ще се качи на проследяване на стаята, след като пошлем навън,най държава ще пристигне един добре разположен парцел в 12-35 работни дни.

Опции за продукта

Дължина на кабела:
NBX00011J00
търговска марка:
КХИ
Номер На Модела:
G585
Тип:
SATA Кабели
Статут На Продукти:
Склад
Пакет:
No

Свързани продукти