AC 220V 200 ръчно налягане PP PE Sealer пластмасов филм ръчна машина за запечатване на пакетираща машина
Новинка - 15 %

AC 220V 200 ръчно налягане PP PE Sealer пластмасов филм ръчна машина за запечатване на пакетираща машина

На склад
BGN 67.36
BGN 57.00
Наличност:


Как да използвате кола :
1 машина за запечатване найлонов плик пакет ръце-под налягане без превключвател на мощност (автоматично управление). Захранващ кабел за променлив ток в контакта, в съответствие с о материал и дебелина на материала, регулиране на времето за загряване. Найлонова торбичка герметизирует повърхност, след това кликне върху дръжката, контур автоматично контролира времето на нагряване. Когато храната угасне, то автоматично ще бъде изключено. След около 1-2 секунди и отпуснете копчето на запечатване-добре!
2 Квадратно печат точка за достъп, когато е налице увреждане, това е така, защото загряване време за прекалено дълго време, моля, наберете въртене обратно на часовниковата стрелка, намаляване на времето за загряване може да бъде!
3 ако уплътнението не е силна, тогава това е така, защото загрява твърде малко. Дръжте копчето по посока на часовниковата стрелка, по-дълго време на отопление може да се оправи!
4 Ако е пластмасов пакет, заби до резиновому валику, не е достатъчно обяснение на, ние трябва да се удължи време на охлаждане, след като угасне светлината. Пусна малко по-късно-това е нормално!
5 след корекция време на отопление, когато се използва трябва да остане непроменен, при продължителна употреба, не изисква никаква корекция
6 ръчно импулсно уплътняване винаги може да се говори за свързан с храненето, энергопотреблении, когато той не работи от само себе си!
Всички пакети в Бразилия се нуждаят от стая CPF по DHL / UPS / Fedex/EMS. Всички пакети в Аржентина се нуждаят от стая CUIT по DHL / UPS / Fedex / EMS. Всички пакети Чили се нуждаят от стая коловоз DHL / UPS / Fedex / EMS. Всички парцели в Русия трябва да имат пълно име (име + средно име + фамилия). 1 .Ако сте доволни от нашите продукти и услуги, моля, оставете своя положителен отзив и 5 звезди.

Опции за продукта

Приложение:
Електрически Набор От Инструменти, Дървообработващи Инструменти
Пакет:
Кутия
Направи си Сам пособия:
Водопровод
Брой парчета:
NO
Номер На Модела:
220V200
Тип:
Комбинация
търговска марка:
ТРУСОКСИН

Свързани продукти