LPSECURITY 100kg weight Inward Automatic Swing Door opener/swing door operator closer (клавиатура, автоматично заключване на вратите, IR сензор)

LPSECURITY 100kg weight Inward Automatic Swing Door opener/swing door operator closer (клавиатура, автоматично заключване на вратите, IR сензор)

На склад
BGN 472.00
Наличност:


Характеристики На Продукта :
A . с технологията на кодера, безщеточного на мотора,и червеи и шестерен, ултра-тиха дейност достигана.
Б. с многофункционален интерфейс и гъвкави технологии за дистанционно управление,функция за заключване на двойни врати и обратна връзка положение,etc.практикува.
C. функцията Push-and-open и функция за защита на сигурност(предотвратяване на затваряне на вратите на часовниковата стрелка, когато тя е заключена) проектирани.
D. му може да бъде съчетано с ръчно дистанционно управление,датчици,бутони,и на горивото врати,etc.
Преглед На Продукта
Предоставяне на допълнителни решения за автоматични странични врати под ъгъл 90° и се гарантира, че вратата е един вид удобна услуга, а не бариера за съвременната строителна система. Можете да го инсталирате на стандартните врати, които тежат до 100 кг и са с ширина 1200 мм И ъгъл на отваряне на вратата може да се регулира.В сравнение с други известни продукти,той е по-удобно за инсталиране и използване,а също така може автоматично да регулира работно устройство на страничните висящи врати. Освен това, тя отвори съвсем нова област на прилагане с помощта на рамката на вратата, която не е достъпна само за мащабни сгради pulic, но и предлага допълнително решение за сгради и домове, автомобили структурни бариери. Освен това,тя сверхшумная работа я прави особено подходяща за чувствителни към шума места(като например врати на операционни зали,болнични коридори,по-възрастните клиника,офис сгради,тайната органи,бизнес центрове,по-големи жилищни и офис лидер и т.

Опции за продукта

търговска марка:
LPSECURITY
Номер На Модела:
02

Свързани продукти