Нов адаптер главината Boss Kit волана за Honda Prelude 92-96 (4-то поколение) BA8, BA9, BB1, BB2, BB3, BB4
Новинка - 6 %

Нов адаптер главината Boss Kit волана за Honda Prelude 92-96 (4-то поколение) BA8, BA9, BB1, BB2, BB3, BB4

На склад
BGN 19.18
BGN 18.00
Наличност:


За модели на Honda 172
ОПИСАНИЕ :
Кормилни колела-това е първият доход, който преобразува вашите умения за шофиране или състезания в колата. Перфектно предаване на силата на емоцията, вълнението и тръпката от състезания от вас до колата си и точно обратното, вие ще имате пълна синхронизация с вашия автомобил. Актуализация на състезателен волана или просто главината, вече може да ви даде съвсем ново преживяване. Нашите кормилни колела и са предназначени за осигуряване на най-добро сцепление за по-добра производителност.
100% чисто нов и никога не е бил използван е изработен от висококачествен алуминий, гума и неръждаема стомана обща дължина : 96,5 мм (Диаметър) х 98,5 mm(височина)
Размер на шпонка : 16 мм
Цвят : черен директен болт-на дизайн, подходящ за всяко колело с 6-болтовым стандартен дизайн на състезателен стил, за повечето резервни части за състезателна марка волана интересите на шарикоподшипнике тип Quick Release Kit само за професионална инсталация в силно се препоръчва ( без инструкции в комплекта).Моля, обърнете внимание : тази позиция не е фиксиране на волана управление на въздушни възглавници и може да се използва не видът на управление на волана въздушни възглавници.
БЕЛЕЖКА :
Някои от моделите могат да се нуждаят от промяна

Опции за продукта

Автомобили:
Хонда
Името На Модела:
За-172
търговска марка:
Hsanzeo
Материал:
Метални
Размер на шпонка:
16мм
сплайни:
33
Цвят:

Свързани продукти