2017 нов магнитен проект на работна памет мат Мат винт сортиране на адсорбция на Пазител на мобилен телефон, лаптоп, ремонт на инструменти 25СМ*20 cm

2017 нов магнитен проект на работна памет мат Мат винт сортиране на адсорбция на Пазител на мобилен телефон, лаптоп, ремонт на инструменти 25СМ*20 cm

На склад
BGN 6.38
Наличност:


Магнитна проектната работна повърхност подложка за телефони, таблети
Размери На Продукта :
Размер : 25СМ * 20 cm
Дебелина : 0,8 мм
Тегло на работната площадка : 150 г
тегло на писалката : 7 грама
Технически характеристики писалка за бяла дъска : груб перо 1,5 мм
1. работна площ за изпълнението на работни проекти
2. предварително напечатанная мрежа, предназначена да ви помогне да запазите подробности за организирани. 25СМ*20cm може да хипнотизирам по-малки винтове, което прави нещата по-подреден и чист.
3. той действа като дъска, сухо изтриване, което ви позволява да записвате своите стаи стъпки, нарисувайте стрелки, които показват къде отиват нещата, или дори пишат кратки бележки за себе си. Тя е подходяща за разглобяване на всеки фина електроника, като например мобилни телефони или преносими игрови системи. Можете да го използвате при демонтаж на по-големи предмети на електроника, като например конзоли за игра, ако я използвате като място за съхранение на винтове и записване на бележки. Идва в винил калъф за носене с цип, но имайте предвид, че калъф за носене на ръка не ще се задържат винтовете на място.
4. Вие го заслужавате, за ремонт! Отличен за ремонт на мобилен телефон и можете да спрете да се притеснявате за проследяване на винтове и да се съсредоточи върху мобилен телефон, всички винтове да бъдат там, където сте ги оставили.
Забележка :
Не се препоръчва преместване на документи от повърхността с всичките си винтове в него, са големи винтове, ще се плъзне, когато тя се задържа в изправено положение.

Опции за продукта

Номер На Модела:
АА049
Съвместим Марка:
Apple iPhone
Размер:
25cm*20cm
търговска марка:
Пестон
Компоненти:
Ремонт На Инструменти

Свързани продукти