YonSub Children & Adult Swimming Buoyancy Board Начинаещи Training And Professional Swimming Training Equipment Безплатна Доставка
Новинка - 44 %

YonSub Children & Adult Swimming Buoyancy Board Начинаещи Training And Professional Swimming Training Equipment Безплатна Доставка

На склад
BGN 72.00
BGN 40.00
Наличност:


Yon Sub Децата На Възрастни Плуване Плавателност Дъска Първоначалната Подготовка И В Професионална Подготовка Плавательное Обзавеждане Безплатна Доставка
Купи :
Всички наши продукти ще бъдат напълно съвпада с описания, така че можете да ги закупите директно. ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.
Коментари :
1.Ние много ценим своя 5-звезден положителна оценка. Моля, не оставяйте отрицателна обратна връзка, без контакт с нас.Ние твърдо вярваме, че добрата комуникация може да реши всеки проблем, но не и отрицателна обратна връзка.
2.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Нашето работно време : 9 : 00 ч. - 18 : 00 (Пекин време GMT+8), понеделник - събота (почивните дни и официалните празници са изключени).
Доставка
1. обикновено, детайлите ще бъдат изпратени извън плащане в рамките на 5 работни дни.
2. Това обикновено отнема 15-25 дни в САЩ, 28-38 дни в повечето други страни, 40-55 дни в Русия, Бразилия, Италия и някои далечни страни.
3.митническа такса, е задължение и отговорност на всеки гражданин в страната си, така че купувачът трябва да носи отговорност за всички данъци и митнически такси, ако това е необходимо.
Политика
1.само дефектен продукт ще бъде предложен за размяна.
2.In във всички случаи купувачите трябва да плащат такси, пощенски разходи, за да си върне стоките за размяна или за връщане на парите. Моля, имайте предвид, преди да закупят.
3.купувачи трябва да се свържете с нас, за да изпратите дефектни детайли обратно за обмен в рамките на гаранционния срок 14 дни.

Опции за продукта

Номер На Модела:
А129
Тип:
А-образна дъска
лого:
yonsub
Цвят:
синьо, оранжево, розово

Свързани продукти