Зимните ледени котки-сигурност противоскользящий ледена улавяне Snow Ice Спайк Grip къмпинг скално Катерене тракшън футболни обувки за сняг и лед
Новинка - 12 %

Зимните ледени котки-сигурност противоскользящий ледена улавяне Snow Ice Спайк Grip къмпинг скално Катерене тракшън футболни обувки за сняг и лед

На склад
BGN 12.53
BGN 11.00
Наличност:


Забележете!!! Много от продавачите на aliexpress използват фалшиви материали за копиране на продукти WALFOS в последно време. сега сервираме тях в съда. Фалшив материал са токсични и вредни за здравето ни,той не може директно да се докоснат до храната.
Оригинален етикет WALFOS всички продукти WALFOS ще h ave оригинален етикет WALFOS в опаковката.Ако не го намерите в опаковката, след което продуктът е фалшив!!! Моля, свържете се с нас, ако намерите фалшив продукт WALFOS в aliexpress.
Качеството На Храна
Всички оригинални продукти на марката WALFOS произведени от хранително качество , без мирис , висококачествени материали, а не от евтината гума или материал, TPR.
Защо ние използваме този висококачествен материал? Защото тя е безопасна за хора използват и е полезно за вашето здраве. Надявам се, че обича семейството си и се радва на висококачествен продукт WALFOS.
WALFOS brand Food Grade Approved Test Report by SGS Company (водеща в света на инспектиращата фирма) някои доставчици не са от отчета на SGS или използват фалшив доклад Walfos има реален отчет за теста за качество на храните SGS много безопасно да се използват продукти walfos за семейството си!
Бърза доставка!!! Ние избираме най-бързият начин перевозкы на пратката и имаме следите не за придържане на вашата поръчка. Можете да получите продуктите по-бързо, отколкото в други магазини.
Подходящ за жени и мъже 6-12
Характеристики :
• Добра еластичност, устойчивост на износване, здрав и издръжлив.
* Инсталиране на обувки, маратонки, ежедневни и входната обувки - увийте предната част около носа, а след това го преместете на задната част на около петата.

Опции за продукта

Тип:
Шкаф За Обувки
Номер На Модела:
Улф-432
Цвят:
Черен
Тип Елемент:
100% водоустойчив, противоскользящий
Сезон:
Пролет / Есен
Материал:
екологично чист 100% силикон
Размер:
Подходящ за жени и мъже от 6-12 години

Свързани продукти