DMWD 220V/110V ултравиолетови лъчи сушилня за обувки протектор за крака и обувки-миризмата на дезодорант устройство сушилня за обувки нагревател телескопична сушилня з?
Новинка - 9 %

DMWD 220V/110V ултравиолетови лъчи сушилня за обувки протектор за крака и обувки-миризмата на дезодорант устройство сушилня за обувки нагревател телескопична сушилня з?

На склад
BGN 83.44
BGN 76.00
Наличност:


Моля, не се колебайте да се свържете с мен, ако аз мога да помогна! Предупредени 1 за клиенти в Германия, ако u иска да достави Fed Ex или TNT, моля да ни кажете вашия номер на отделни административни нарушения. Без тях ние можем само по DHL, Hong Kong post или China Post ! 2 за руски клиенти, моля, изпратете ни вашето пълно име (не по-малко от 3 думи), включително име, презиме и фамилия, в противен случай Поща на Русия няма да пусне пратката и няма да се върне в Китай ! 3 за бразилските клиенти, ако искате да превозва Fed Ex, DHL, TNT, UPS, моля да ми кажете вашия данъчен номер (CPF или CNPJ ). Без това митническо ще се върне на стоки в Китай . (*Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Нямаме никакви такси в страните на дестинация.Тези отговорности отговорност на купувача.)
Параметър на продукта :
Модел на продукта : xqh574gf
Номинално напрежение : 110В~220 V
Номинална честота : 50 Hz / 60 Hz
Номинална мощност : 10 W
Нето тегло : 0,45 кг
Груб тегло : 0,92 кг
Материал : ABS
Размер на опаковката : 37.7*16.5*10.4 см
Дължина се регулира
Подходящ за цялото семейство.
Производство на тръби от кварцово стъкло.
Висока UV-пропускаемость, средният живот до 5000 часа.
Кликнете contorl + таймер.
Много лесен за работа.
Ние предлагаме штепсельную щепсел EU/US/UK безплатно, моля, отбележете, ако ви е нужно. Плащане
ние приемаме кредитни карти, парични преводи, TT, Western Union, Money Gram и други начини на плащане.Ако имате затруднения с плащането ,моля свържете се с нас, за да получите помощ
Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.

Опции за продукта

търговска марка:
DMWD
Мощност (W):
10 W
Номер На Модела:
xqh574gf
Тип:
сушилня за обувки
Напрежение На Тока (В):
110В~220V

Свързани продукти