Jilong KL-300T Fusion Splicer Монитор кабел за монитор тел

Jilong KL-300T Fusion Splicer Монитор кабел за монитор тел

На склад
BGN 29.60
Наличност:


Jilong KL-300 T Fusion Splicer Монитор кабел за монитор тел
ПЛАЩАНЕ
1. ние можем да разпознаем плащане чрез Набирателни, Западното връзка и T / T. най-Добрият начин-това е директна онлайн плащане, което можете да изберете сами. Ако искате да използвате други условия на плащане, моля, уведомете ни, по-рано, когато поръчвате.
2. пълното заплащане трябва да бъде направено в рамките на 7 дни след подаване на поръчката, в противен случай резервацията ще е невалиден или отменен система.
3.уверете се, че сте попълнили цялата подробна информация, като лице за контакт, адрес, пощенски код и телефонен номер при попълване на информацията за вашия купувача.
ДОСТАВКА
1.Ние ще изпратим на стоки в рамките на 5 работни дни, след потвърждение, пълно плащане.
2. ние можем предоставяне на международни транспортни услуги, както следва :
Въздушна поща стълб кит, Въздушна поща стълб HK, EMS, TNT, DHL, UPS, Fedex. По подразбиране се използва Въздушна поща China post и Въздушна поща HK post.
3. купувачът е отговорен за застраховка, проблеми и щети, причинени на услугата за доставка, като злополуки, забавяне или други въпроси. Освен това, ние не носим отговорност за всякакви митнически такси или данъци за внос, тези такси не са включени в цената на стоката и цената на доставката.
ГАРАНЦИЯ И ГАРАНЦИЯ
1.Всички продукти са проверени и тествани, преди да изпрати. ако не сте доволни от продукт, можете да разменяте стоки в рамките на 7 дни, а вие трябва да се свържете с нас в рамките на 24 часа след получаване на стоката.

Опции за продукта

търговска марка:
Цзилун
Номер На Модела:
Монитор КЛ-300т

Свързани продукти