20pcs 5 мл през цялата естествен бамбук балсам за устни контейнер червило тръба САМ козметичен гланц за устни бутилка грим червило тръба обвивка на пътуване
Новинка - 8 %

20pcs 5 мл през цялата естествен бамбук балсам за устни контейнер червило тръба САМ козметичен гланц за устни бутилка грим червило тръба обвивка на пътуване

На склад
BGN 66.11
BGN 61.00
Наличност:


5 мл от бамбук червило тръба балсам за устни тръба обвивка

Детайли на продукта :
1. Материал : Бамбук
2. Размер : 5 мл
Снимки на продукта :
Голяма поръчка с голяма отстъпка, моля, свържете се с отдела за поддръжка на клиенти!
Плащане
Условно депозиране / кредитна карта / Web Money. и т.н.
Доставка
1.Както обикновено, ние ще изпратим пратката в рамките на 48 часа, след като получим плащането. И ако сте направили поръчка, моля, свържете се с нас.
2.ние ще направим всичко възможно, за да осигури най-сигурният и достъпен начин за доставка на услуги. Но понякога международната доставка е силно зависима от куриерска фирма и местните обичаи/такси. Ако не получите стоката си в срок,моля, веднага се свържете с нас за допълнителна помощ. Благодарим ви за разбирането!
Връщане
1.за всеки обмен или връщане ни е необходимо, че продуктът е в първоначалното си състояние, включително с кутия и всички аксесоари. Купувачите са отговорни за разходите за обратна доставка.
2. моля, свържете се с нас, преди да върнете продукта, ние ще ви предложим най-подходящия обратен адрес.
Коментари
1.Ако сте доволни от покупката и нашите услуги, моля, отделете минута, за да ни оставят положителен отзив с общ подробно оценени на продажбите 5.
2.Ако не сте доволни от покупката, в никакъв случай.
Моля, дайте ни възможност да се реши този проблем. Ние разбираме проблемите и разочарованията, които могат да възникнат у вас, и ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши тези проблеми.

Опции за продукта

Технически характеристики:
5 мл
Материал:
бамбук
Тип Елемент:
Бутилки За Многократна Употреба
Размер:
5ml
Номер На Модела:
NB0012

Свързани продукти