skylarpu нов 4.3-инчов сензорен панел за GARMIN Nuvi 1300 1300T 1300W GPS сензорен екран дигитайзер, подмяна на лентата
Новинка - 14 %

skylarpu нов 4.3-инчов сензорен панел за GARMIN Nuvi 1300 1300T 1300W GPS сензорен екран дигитайзер, подмяна на лентата

На склад
BGN 9.28
BGN 8.00
Наличност:


skylarpu нови 4,3-инчови сензорни панели за GARMIN Nuvi 1300 1300 T 1300 W GPS touch screen digitizer смяна на лентата с безплатна доставка за това, че ние продаваме, точно като на снимката, която показахме.
Доставка :
При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка. Ние ще изпратим на стоки в рамките на 3 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена. Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на оформяне на митническите органи в отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван.
ВРЪЩАНЕ :
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре. Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина. Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние. Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите. На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.
Гаранция И Поддръжка На :
Ние предлагаме безплатна подмяна на 1 месец. Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане.

Опции за продукта

Съвместим Марка:
Универсален
търговска марка:
скайларпу
Тип На Екрана:
Екран На Съпротива
Размер На Екрана:
Номер На Модела:
Сензорен екран, Nuvi 1300
Вид На Продукта:
Touchpad Таблет
Вид На Продукта:
4-жичен резистивен сензорен екран
Размер На Периферната Ширина:
105mmx65mm
Дължина на кабела:
28 мм
БРОЙ:
10000 броя

Свързани продукти