A+7-инчов LCD дисплей матрица за Prestigio 7790 tablet 30Pins 163x97mm подмяна на матрица на модула случаен код

A+7-инчов LCD дисплей матрица за Prestigio 7790 tablet 30Pins 163x97mm подмяна на матрица на модула случаен код

На склад
BGN 24.16
Наличност:


На вниманието на

*Тъй като данните се актуализират всеки ден, ние ще изпратим 100% съвместима нова подробност, а на един и същ код, който ние показваме тук, не е на склад. ако вие не приемате съвместим код, Моля не предлагайте го.Благодарим ви за разбирането !
1. моля отворете вашата машина проверете кабел конектор сензорен екран и номер на него, преди да направите поръчка; тъй като един таблет може да има друга версия за сензорен екран или LCD на екрана ,ако не можете да сте сигурни, моля, свържете се с нас .
2.Когато сте получили пратката,моля, направете снимка на колет или направете видео, когато го отворите(в случая, ако пратката е повредена при транспортирането, на нас ни е нужно за доказателство в спора.)
3. моля, проверете функцията елементи, преди да го инсталирате на вашия таблет(трябва да се провери своя таблет, всичко е в ред!)
4.за да се гарантира , че ще получите вашата поръчка без данъци при внос, ще я обяви като "безплатен подарък"или "модел"с по-ниска стойност. Тази по-ниска цена не се отразява на общата цена, която ще платите, или пазарната цена на продукта, и не може да се прилага към държавите от различните тарифни правила.Всички вносни такси или такси са отговорност на купувачите .

A+7-инчов LCD дисплей матрица за Prestigio 7790 tablet 30 Pins 163x97mm подмяна на матрица на модула случаен код
1.ние приемаме Alipay, Западното съединение, TT. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.
2. плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

Опции за продукта

Цвят:
Изстрадана втора ръка
Съвместим Марка:
Универсален
Размер На Екрана:
10~13 инча
Тип На Екрана:
Капацитивен Екран
Номер На Модела:
за Prestigio 7790
търговска марка:
Външна търговия епархия БОУВЕРА
Вид На Продукта:
Плосък LCD дисплей
Размер:
7
код:
за Prestigio 7790
is_customized:
Yes

Свързани продукти