1 компл. гумени водещ бутона A-B D-pad Силиконова клавиатура Start, Select, за Game Boy Classic за GBC за GBA за GB

1 компл. гумени водещ бутона A-B D-pad Силиконова клавиатура Start, Select, за Game Boy Classic за GBC за GBA за GB

На склад
BGN 1.58
Наличност:


100% нов, висококачествен продукт на 3-та страна. Резервни части за GBC за GB за GBA ремонт на стария си направите вашите действия подкрепящи меки бутони служат за проводник подложки, намиращи се под основните бутони, за да се докоснат основната заплата Забележка : това може да изглежда различно под светлината, моля, обърнете се към самия продукт
1set × гумени водещ бутони
Ali Express поддържа дебитни карти Visa, Master Card, Maestro, Western Union и банкови преводи. За да научите повече за начините на плащане в Ali Express, моля, вижте в "помощен център"
При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка. Ние ще ви изпратим данни в рамките на 7 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена. Изпращаме поръчката само на адрес за доставка. Моля, уверете се, че вашият адрес е правилен, преди да се плати. Ние не изпращаме стоката в уикенда или празнични дни. Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван. Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци при внос в страната си. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка. Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.

Опции за продукта

С USB порт:
NO
Модел Nintendo:
GameBoy, GameBoy Color,GameBoy Advance
is_customized:
YES
търговска марка:
сюнбэйфан
Съвместим Марка/Модел:
Nintendo
Номер На Модела:
GNI12700-129

Свързани продукти