RealTS One pieces pulling род 112133 за FS racing/MCD/FG/CEN/REELY 1/5 scale RC car

RealTS One pieces pulling род 112133 за FS racing/MCD/FG/CEN/REELY 1/5 scale RC car

На склад
BGN 7.98
Наличност:

Real TS One pieces pulling род 112133 за FS racing / MCD/FG/CEN/REELY 1/5 scale RC car Pulling род
Съдържание На Опаковката :
-100% Чисто Нов
- 1пак тяговый пръчка, както е показано на фигурата по-долу
скъпи приятели,
Благодаря, че посети нашия магазин! Що се отнася до доставка и плащане, ние трябва да се изясни, както е показано по-долу. Моля, прочетете я преди да купите :
1. за спедиция в Бразилия сме обещали дата на доставка в рамките на 90 дни въздушна поща стълб на кит или специална линия YW, ако вашата поръчка не ще бъдат доставени в рамките на 90 дни, моля, отворете спор и поискайте връщане веднага, ние ще възстановим цялата си плащат обратно, без забавяне.
2. за изпращане в Русия и Беларус ние ви предлагаме да изберете Posti Finland с по-ниска цена за доставка и бърза доставка, ние сме обещали в продължение на 40 дни от дата на доставка Posti Finland, ако не сте получили вашата поръчка в рамките на 40 дни posti finland, моля, отворете спор и поискайте връщане веднага, ние ще възстановим цялата си плащат обратно, без забавяне.
3.за изпращане на въздушна поща стълб кит в други страни (с изключение на Бразилия), ние сме обещали в рамките на 60 дни от дата на доставка, ако вашата поръчка не ще бъдат доставени в рамките на 60 дни, моля, отворете спор и поискайте връщане веднага, ние ще възстановим цялата си плащат обратно, без забавяне.
4.за свободно деталя перевозкы на пратката към руския език, Беларус, искаме да posti Финландия. Безплатна доставка в Бразилия, ние ще ви изпратим по специална линия YW, безплатна доставка в Америка, ние ще ви изпратим по електронна поща, в други държави, ние ще ви изпратим въздушна поща стълб на кит.

Опции за продукта

Воспользуйся:
Превозни Средства Са И Играчки С Дистанционно Управление
RC Parts & Ркц:
Навеси
Периферни Устройства За Дистанционно Управление/Устройства:
Дистанционно Управление
Актуализация На Части / Аксесоари:
Рамка
Технически параметри:
Стойност 2
Номер На Модела:
112133
търговска марка:
Недвижими имоти
За Тип Превозно Средство:
Автомобили
Принадлежности За Инструменти:
Рязане
Атрибути пълно с:
Монтаж
Материал:
Пластмаса

Свързани продукти