RealTS 2 бр. / компл. 112001 FS racing / MCD/FG/CEN/REELY 1/5 scale RC Car Steering hub for Buggy, Truggy, MT, SC

RealTS 2 бр. / компл. 112001 FS racing / MCD/FG/CEN/REELY 1/5 scale RC Car Steering hub for Buggy, Truggy, MT, SC

На склад
BGN 16.80
Наличност:

Real TS 2 бр. / компл. 112001 FS racing /MCD/FG/CEN/REELY 1/5 scale RC Car Steering hub for Buggy, Truggy, MT, SC Steering hub
Съдържание На Опаковката :
-100% Чисто Нов
- 1 чифт втулка кормилна
скъпи приятели,
Благодаря, че посети нашия магазин! Що се отнася до доставка и плащане, след което ние трябва да изясни това по-долу. Моля прочетете я преди да купите :
1. за спедиция в Бразилия, ние сме обещали дата на доставка в рамките на 90 дни въздушна поща стълб на кит или специална линия YW, ако вашата поръчка не ще бъдат доставени в рамките на 90 дни, моля, отворете спор и поискайте връщане веднага, ние ще възстановим цялата си плащат обратно, без забавяне.
2. за изпращане в Русия и Беларус ние ви предлагаме да изберете Posti Finland с по-ниска цена за доставка и бърза доставка , ние сме обещали в продължение на 40 дни от дата на доставка Posti Finland, ако не сте получили вашата поръчка в рамките на 40 дни posti finland, моля, отворете спор и поискайте връщане веднага, ние ще възстановим цялата си плащат обратно, без забавяне.
3. за изпращане на въздушна поща стълб кит в други страни (с изключение на Бразилия), ние сме обещали в рамките на 60 дни от дата на доставка, ако вашата поръчка не ще бъдат доставени в рамките на 60 дни, моля, отворете спор и поискайте връщане веднага, ние ще възстановим цялата си плащат обратно, без забавяне.
4. за безплатна доставка на стоки в Русия, Беларус, ние ще изпратим поща Финландия. Безплатна доставка в Бразилия, искаме специална линия YW, безплатна доставка в Америка, ние ще ви изпратим по електронна поща, в други държави, ние ще изпратим въздушна поща стълб на кит.

Опции за продукта

Воспользуйся:
Превозни Средства Са И Играчки С Дистанционно Управление
Номер На Модела:
112001
Атрибути пълно с:
Монтаж
За Тип Превозно Средство:
Автомобили
RC Parts & Ркц:
Навеси
Материал:
Пластмаса
Пластмасов Вид:
PP
Периферни Устройства За Дистанционно Управление/Устройства:
Дистанционно Управление
Принадлежности За Инструменти:
Рязане
търговска марка:
Недвижими имоти
Актуализация На Части / Аксесоари:
Рамка
Технически параметри:
Стойност 2

Свързани продукти