NOEBY 1 бр риболовна стръв 110 мм/14 г 0-1 м плаващи супер лещанка примамки риболовни примамки VMC тройни куки цветни 3D очите NBL 9191
Новинка - 41 %

NOEBY 1 бр риболовна стръв 110 мм/14 г 0-1 м плаващи супер лещанка примамки риболовни примамки VMC тройни куки цветни 3D очите NBL 9191

На склад
BGN 13.52
BGN 8.00
Наличност:


1. силно тяло, светъл плавательное действие и действителното цветното обзавеждане. 2. дизайн на гравитационното срязване позволява лесно да се хвърлят и да вибрира във вода, увеличаване на изкушението. 3. остри и силни тройни куки France VMC.
Доставка
1) поръчка ще бъде доставена в рамките на 48 часа след получаване на вашия обелени плащане. Ние не можем да кораб в празници в Китай.
2) Вие сте отговорни за сътрудничеството с митниците(например, плащат данък, или да предоставят определена информация), за да получите пакет. Ние няма да понесем загуби заради вашето несъгласие. Данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Тези отговорности отговорност на купувача.
3) време за доставка зависи от вида транспорт и разстояния между различните страни.
Правила за връщане
Всеки въпрос, не се колебайте да се свържете с нас.Ако по някаква причина не сте доволни от покупката, моля пишете ни в продължение на 3 дни от датата на получаване за обмен или за връщане. Върнатият продукт(и) трябва да бъде в първоначалното им състояние (неизползван в никакъв случай) и с цялата оригиналната опаковка, документация и аксесоари. Купувачът носи отговорност за всички разходи по доставката.
Коментари
Когато получавате продукт и са доволни от нашите стоки и услуги, моля, дайте ни пет-звезден обратна връзка.Вашият закупуване на опит е много полезен за други клиенти.
Надявам се да ви хареса вашата риболов!

Опции за продукта

Позиция:
Океанская Лодка За Риболов, Океанская Скала Fshing,Океанская Плажната Риболов, Езеро, Язовир, Изкуствено Езеро, Река, Поток,
Номер На Модела:
NBL 9191
Тип:
Изкуствена Стръв
Категория:
Стръв
търговска марка:
НОЕБИ
Дължина:
110 mm
Тегло:
14 g
Цвят:
5 цвята на разположение
кука:
тройни куки vmc
Пакет:
PVC пластмасова кутия

Свързани продукти