Продажба на едро 3 кутии / лот 3 Размер на 2 косъма / възел D-lash Кърлинг тънки Flase мигли индивидуални мигли удължаване Безплатна доставка

Продажба на едро 3 кутии / лот 3 Размер на 2 косъма / възел D-lash Кърлинг тънки Flase мигли индивидуални мигли удължаване Безплатна доставка

На склад
BGN 7.98
Наличност:


Очарователен D-Lash :
изложба на картини
има 3 размера :
8 мм , 10 мм , 12 мм, смесени партия
Съвети за прилагането на
1.Преди да нанесете очарователни мигли почистете миглите и клепачите, за да те не съдържат масла.
2. Започнете с лявото око, ако си с дясната ръка, на дясното око, ако е левичар. Започнете от центъра и нанесете на миглите, една по една, като работят в посока към външния ъгъл. Върнете се в център. Сега, работейки вътре, постепенно използвайте по-къси мигли.
3. нанесете първо очарователна ресницу, сложете си очила, ако ресница докосне, използвайте по-къса дължина.
4. Сменете приказно, както на вашите собствени мигли сменяне на перата.(повече от 3-4 пъти в седмицата-това е нормално )
Полезни съвети : почистете миглите с вода, почистващи препарати на маслена основа омекотява лепило. Бъдете внимателни, не търкайте и не вытирайте кърпа на очите. Ако миглите спутываются, гладките им с помощта на укротителя на веждите и миглите, напоена с топла вода. Не дойде прекалено близо до топлина или открит огън, очарователни мигли ще изгори същите като вашите естествени мигли.
Премахване : вашите очарователни мигли може да се отстрани лесно с помощта на специално разработен за премахване на лепило никога не се опитвайте да ги премахнете след като лепилото се затвърждава.
Очарователен камшик
Най-близката нещо за естествен ресницам, някога е разработен. Очарователни мигли са прикрепени към собствения си ресницам, така че те остават на ден за ден основа.

Опции за продукта

Дължина:
8mm, 10mm, 12mm, mixed 3 sizes
Тип Елемент:
Фалшиви Мигли
Фалшиви Мигли Териер:
Друго
Тип На Фалшиви Мигли:
Индивидуални Мигли
Брой:
3 опаковки
Дължина На Фалшиви Мигли:
1 см-1,5 см
Плавателни Съдове На Фалшиви Мигли:
Машината Е Направена
Номер На Модела:
диаметър 0,15 ° C
Стил На Фалшиви Мигли:
Друго
Размер:
3 design
Материал За Фалшиви Мигли:
Човешка Коса

Свързани продукти