Сензор за положение на разпределителен вал за Ford Navistar International 1807339C92
Новинка - 12 %

Сензор за положение на разпределителен вал за Ford Navistar International 1807339C92

На склад
BGN 28.32
BGN 25.00
Наличност:

Забележете!!!!!! Забележка ръководство за пазаруване : ако има каквито и да било митнически такси,вносни такси,купувачът ще поеме тези разходи. Всяка страна има свой митнически данъчен праг, така че трябва да знаете данъчната политика на страната. моля, уверете се, че вашият вид на колата съвпада с един тип ни линк към продукта. моля, проверете нашата продуктова фотография в линка, ако това е вашата стара част . надяваме се, че ще можете да получите правилния продукт.
моля, моля, отделете своята част от стаята в зависимост от нашите снимки.след това потвърдете с един и същ номер в нашия сайт или се свържете с нас. Номер ще се появи навсякъде детайли.
Подробна спецификация приложения : построен към строги стандарти за проверка на качеството веднага подмяна на 100% изстрадана фабрика една гарантированность година замества номера на части на търговеца :
1807339 C92 напълно нов фитинг за следващите години и модели :
Брод
Чуждестранните студенти
Навистар
TROFOM Auto Parts Co., ООД се намира в икономически и технологичен район ухай на града Уенжоу провинция Zhejiang, Китай, който е посветил себе си лек автомобили, камиони с впръскване на горивото система за впръскване на бензин (EFI) послепродажные изследвания и разработване на части и продажбата на модернизирана предприятието на купето.
Продуктите на компанията обхваща автомобили в САЩ, Европа, Япония и Корея и е сертифицирана система за управление на качеството ISO9001. Дружеството е възложено на местни и чужди клиенти с выдающими експлоатационни характеристики на продукта, и получи много добри потвърждения на клиенти и похвала, и много мултинационални компании в световната система за обществени поръчки на автомобилни части.

Опции за продукта

Материал:
x
Тип:
Holzer
Преносимото Номер Детайли:
TF-C482
Хистерезис:
x
Обхват На Измерване:
x
Чувствителност:
x
Разделителна способност:
x
линеен:
x
търговска марка:
ТРОФОМ
Производствен Номер Детайли:
1807339C92
Настаняване:
Колянов вал
Повторяемост:
x
Държава / регион на производството на автомобили:
Китай
OE1:
1807339C92

Свързани продукти