1бр / Лот 5.0 за ZTE Blade L2 Plus L370 C370 сензорен екран Digitizer черно-бял цвят с инструменти + Лента
Новинка - 0 %

1бр / Лот 5.0 за ZTE Blade L2 Plus L370 C370 сензорен екран Digitizer черно-бял цвят с инструменти + Лента

На склад
BGN 9.01
BGN 9.00
Наличност:


За Модели :
За ZTE Blade L2 plus.
Що Се Отнася До Контрол На Качеството
Нашият QC ще провери на 100% и ще теста един след друг ,преди да изпратите, за да сте сигурни, че клиентът получава продукт с добро качество. Що Се Отнася До Гаранция На Продукта
1 .Ние предлагаме 30 дневна гаранция за качество при получаване ,за продукти, получени в рамките на 30 дни, ние си запазваме правото да отхвърли всяко обезщетение.
2. Ако продуктът е повреден, когато вие получавате, моля да ни уведомите в рамките на 3 дни след получаване и го изпратете обратно с пълен пакет ( като опция гаранция стикер на нашата компания /ламиниране на LCD/оригиналната опаковка и т.н.) В рамките на 7 дни препоръчана поща за подмяна или връщане на парите .
3 .Ако не сме информирани за това в рамките на горепосочените необходимия период и в рамките на един месец ,можем да си позволим само частично връщане на парите или ремонт на дефектен продукт за вас.
4. ние предлагаме гаранция от един месец на основание на нормална употреба и не ще да поеме отговорност заради изкуствено повреда ( падане ще се счупи ,водата ще се понижат и т.н.)
Плащане
Клиентът може да избере своя фаворит онлайн плащане термин и да се отбележи, че Aliexpress няма да пусне плащане нас, докато клиентите не получават стоки, напълно. Доставка
Пратката ще бъде организирана в рамките на 48 часа след потвърждение на плащането ,и който проследява номер ще бъде изпълнен, и клиентът ще може да следите на логистичния процес, като се свържат по подходящ начин по-долу.

Опции за продукта

Цвят:
Бяло, без инструменти, черно без инструменти бяло, без инструменти, черно с инструменти
Тип:
сензорен екран
Екран:
≤3
Номер На Модела:
За ZTE Blade L2 Plus L370 C370
търговска марка:
Мъгливо красота
Съвместим Марка:
За ZTE
Качество:
Високо качество
Съвместимост С Модел:
Острието На L2 Plus
is_customized:
Yes

Свързани продукти