шевна дръжка с един фитил, само синя, автоматично исчезающая въздушна стираемая standalone, маркировъчна тъкан изчезва сама по себе си FCBL-011(B)

шевна дръжка с един фитил, само синя, автоматично исчезающая въздушна стираемая standalone, маркировъчна тъкан изчезва сама по себе си FCBL-011(B)

На склад
BGN 0.72
Наличност:


Инструкции за употреба 1 Този продукт може да изчезне, когато температурата достига до 70 градуса 2 се използва за издаване на етикетите 3 траен ефект маркировка, предпазни мерки 1-различни материали, имат различни химически и физически свойства,не забравяйте да вземете един малък тест преди въвеждането му в производството . Ако смятате,че ефекта не е много добър,моля, спрете употребата и се свържете с нас 2 моля, използвайте затворена капачката веднага след употреба, съхранявайте на хладно място, да се избягва пряка слънчева светлина. 3 Този продукт се използва само за етикетиране на промишленото производство, моля, не пишете в писмен вид договори, подписване и други важни документи, ние можем да по-голяма част от резервни части за шевни машини, и хъбъл-това е само една малка част.Ако имате нужда от повече информация, моля, уведомете ни кодиране, за да потвърдите цена. Има ли нещо, което трябва да направите в Китай, също така можете да ни оставете съобщение и ние ще положим всички усилия, за да ви помогне. Г-н Чен Фучао разработи първия абразивную лента за машини fobric в Китай през 1983 година. След 12 години на натрупване и развитие, марката се появява през 1995 година. Благодарение на постоянни иновации и растеж в продължение на много години се формира широка гама от разнообразни серийни продукти, които да проправят пътя за развитието на сектора на шевни детайли. Нашата компания е разположен на напълно нова система за визуално изображение, перфектно качество и обслужване през 2011 г.

Опции за продукта

търговска марка:
фу ЧАО
Тип:
Индустриални Шевни Машини
Формирането На Шева:
Стопорный Бод
Ръчна Конфигурация:
Плосък Легло
Механизъм За Подаване На:
Шагающая Крак
Номер На Модела:
шевни детайли
Състояние:
НОВО

Свързани продукти