Тайван Besdia Air Мелница Turbo Air Lapper UTR-70

Тайван Besdia Air Мелница Turbo Air Lapper UTR-70

На склад
BGN 231.84
Наличност:


Притирщик на въздуха UTR-70 Turbo управлява моторно на въздуха на турбината. Ниско ниво на шум, ниската вибрации и дълъг живот на инструмента. UTR-70 подходящ за полиране и покрития, форми и матрици с общо предназначение. Резервна налягане на въздуха тегло в размер на 0.7 mm 90psi (6.2 kg/cm 2 ) 220 грама Ø28x200 L (mm)
Общото Събрание
За да постигнете възможно най-доброто състояние на пневматични инструменти и да се удължи неговата продължителност на живота, е да се свържете с три точки в комбинация, за да се постигне възможността за филтриране на водна пара, контрол на налягането на входа и грес. Съвет трехточечный разход омпрессор
(Филтър * Регулатор· Гресьорка)
Подобрете използването на изисквания за изпълнение и срок на услугата :
За да постигнете възможно най-доброто състояние на пневматични инструменти и да се удължи неговата продължителност на живота, е да се свържете с три точки в комбинация, за да се постигне възможността за филтриране на водна пара, контрол на налягането на входа и грес.
l преди употреба пневматични инструменти задължително проверете дали има достатъчно масло в маслен палета в рамките на трехточечной комбинация.
l трехточечная комбинация на входа на налягането на ниво 90 паунда на квадратен инч (6,2 kg / cm2 ) е най-подходящо условие за използване.
l преди употреба, моля, проверете е пълен ли трехточечная комбинация бутилки с вода, ако първата е пълна, водата ще се изтощена.
l настройте трехточечную комбинация на прием на маслото, се препоръчва около 2 кубчета в минута (често се използва).
l Ако вие сте изправени пред празник или не се използват пневматични инструменти в продължение на дълго време, при първото отваряне, моля, вдигнете ръка от три точки в масло в минута 4 CC, при откриването на пневматични инструменти с ниска скорост на празен ход в продължение на 20-30 секунди, така че маслото наистина след смазване на всеки детайл, а след това се регулира нормалната скорост за използване на по-добре.
l избор на смазочни материали : не използвайте прекалено дебели смазочни материали, се препоръчва да се използва циркулирующее масло R32.

Опции за продукта

Тегло:
200g
търговска марка:
Besdia
Тип:
Die Мелница
Направи си Сам пособия:
Металообработване
Номер На Модела:
UTR-70
Източник На Захранване:
пневматичен

Свързани продукти