INS големи детски играчки, чанти за съхранение на платно мечка Батман пране виси дантела чанта домакински чанта чанта за съхранение вкъщи организация
Новинка - 41 %

INS големи детски играчки, чанти за съхранение на платно мечка Батман пране виси дантела чанта домакински чанта чанта за съхранение вкъщи организация

На склад
BGN 18.56
BGN 11.00
Наличност:

Забележете!!! Много от продавачите на aliexpress използват фалшиви материали за копиране на продукти WALFOS в последно време. сега сервираме тях в съда. Фалшив материал са токсични и вредни за здравето ни,той не може директно да се докоснат до храната.
Оригинален етикет WALFOS всички продукти WALFOS ще имат оригинален етикет WALFOS в опаковката.Ако не го намерите в опаковката, означава, че продуктът е фалшив!!! Моля, свържете се с нас, ако намерите фалшив продукт WALFOS в aliexpress.
Качеството На Храна
Всички оригинални продукти на марката WALFOS произведени от хранително качество , без мирис , висококачествени материали, а не от евтината гума или материал, TPR.
Защо ние използваме този висококачествен материал? Защото тя е безопасна за хора използват и е полезно за вашето здраве. Надявам се, че обича семейството си и се радва на висококачествен продукт WALFOS.
WALFOS brand Food Grade Approved Test Report by SGS Company (водеща в света на инспектиращата фирма) някои доставчици не са от отчета на SGS или използват фалшив доклад Walfos има реален отчет за теста за качество на храните SGS много безопасно да се използват продукти walfos за семейството си!
Бърза доставка!!! Ние избираме най-бързият начин за доставка и имаме номер за проследяване, за да проследите вашата поръчка. Можете да получите продуктите по-бързо, отколкото с други магазини.
Моля, вижте по-долу коментарите на нашите клиенти.
Оригиналното качество на добра добра цена!!!!!!!! Много сладък! Добро качество! Още по-добре цената!! Бърза доставка!!
48520 добри отзиви за продуктите на WALFOS от купувачи
Ние продаваме само 100% истински марка WALFOS добро качество.

Опции за продукта

Тип:
Торбички За Съхранение
търговска марка:
уолфос
Форма:
Площ
Характеристика:
Сгъваем, Екологично Чист, Зареден
Приложимо Място:
За Врати/На Стените
Номер На Модела:
чанта за съхранение
Материал:
Плат
Форма:
Тип На Окачване На Дрехи/Тип На Окачване На Дрехи
Воспользуйся:
Всяка случайни неща
Модел:
Триизмерен вид
Класификация:
Вакуум И Сгъстен Чанта
Спецификация:
15x13.5cm
Продукт:
чанта за съхранение
документ:
Rohs, SGS, FDA, LFGB
Качество:
Екологично Чиста Кърпа
Размер:
65x45cm

Свързани продукти